تشریح برنامه ها و اقدامات کانون بازنشستگان دانشگاه تبریز

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۱ کد : ۱۶۲۶۴ اخبار

مهندس صفائیل یوسف زاده رئیس کانون بازنشستگان دانشگاه تبریز عملکرد و اقدامات اخیر این کانون را تشریح نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مهندس یوسف زاده گفت: با همّت و همکاری بازنشستگان عضو کانون و همچنین با حمایت های مسئولین واحد های مختلف دانشگاه توانسته ایم  برای رفاه حال اعضا، خدمات جدید ارائه نماییم که از مهمترین آنها می توان به کسب موافقت هیأت رئیسه دانشگاه در مورد انجام  بیمه تکمیلی توسط بیمه تعاون برای بازنشستگان عضو کانون همانند همکاران شاغل، استفاده رایگان بازنشستگان عضو کانون از مسجد و مرکز بهداشت، ویزیت رایگان بیماران در روز های یکشنبه توسط پزشک دانشگاه، استفاده بازنشستگان عضو از غذاخوری دانشگاه با تخفیف ویژه، اخذ تخفیف 50 درصد از هزینه استخر دانشگاه برای بازنشستگان عضو کانون اشاره نمود.

رئیس کانون بازنشستگان دانشگاه تبریز راه اندازی صندوق قرض الحسنه، توسعه نقدینگی صندوق ، پرداخت وام قرض الحسنه برای متقاضیان وام در دو مرحله با همیاری خیرین و دوستان را از دیگر فعالیت های کانون در سال های اخیر برشمرد و افزود: در این راستا با موافقت هیئت امنای محترم دانشگاه مبلغ سه میلیارد ریال بودجه برای پرداخت وام ضروری برای همکاران بازنشسته عضو کانون اختصاص داده شده است و همچنین مبلغ 1.200.000.000 ریال بودجه سالانه برای هزینه های کانون توسط مدیریت بودجه و تشکیلات با موافقت هیئت رئیسه دانشگاه تصویب شده است.

طرح مسائل بازنشستگان با مسئولین استانی و کشوری از دیگر برنامه های کانون بازنستگان در سال گذشته بود که در این راستا می توان به دعوت قبلی هیئت مدیره کانون از دکتر متفکر آزاد عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اشاره نمود که در این جلسه مسائل بازنشستگان علی الخصوص مسئله همسان سازی حقوق بازنشستگان مطرح و نامه ای از طرف هیئت مدیره کانون تهیه و با هماهنگی سایر کانون های استان به ریاست جمهوری  ارسال شده است.