ویژه برنامه های هفته نجوم در دانشگاه تبریز اعلام شد

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۹ کد : ۱۶۲۵۰ اخبار

به مناسبت هفته نجوم و روز جهانی نجوم، ویژه برنامه های مختلفی از سوی پژوهشکده  فیزیک کاربردی وستاره شناسی دانشگاه  تبریز برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر ساجده محمدی عارف، رییس پژوهشکده فیزیک کاربردی وستاره شناسی دانشگاه  تبریز از برگزاری برنامه های متعدد هفته جهانی نجوم همزمان با سراسر کشور از تاریخ  ۱۷الی ۲۳ اردیبشهت ماه در دانشگاه تبریز و همچنین شهر تبریز خبر داد.
به گفته وی، در طول هفته نجوم، ویژه برنامه های مختلفی از سوی پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستار ه‌شناسی دانشگاه تبریز با همکاری شهرداری تبریز،انجمن های علمی دانشگاه تبریز، انجمن نجوم ایاز و شرکت رهپویان اطلس آسمان برگزار خواهد شد.
رییس پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی دانشگاه  تبریز گفت: برگزاری رصد ماه و سیارات در نقاط مختلف شهر بصورت رایگان، برگزاری رصد سیارات و ماه در مجموعه های نگهداری کودکان بی سرپرست (طوبی، فرزندان رحمت، شکوفه های مهرجو)، برپایی وبینارهای عمومی درخصوص علم نجوم و فضا و موضوعات مختلف از طریق بسترهای مجازی دانشگاه تبریز، برگزاری سه برنامه افلاک نما برای عموم شهروندان بصورت رایگان و برگزاری برنامه های اختصاصی برای فرهنگسراها و ... از جمله این برنامه ها است.
دکتر محمدی عارف افزود: ویژه برنامه ای هم روز چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۶الی ۲۲در محوطه پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی دانشگاه تبریز با حضور مسئولان استانی و شهری به صورت عمومی برگزار خواهد شد.
روز و هفتهٔ جهانی نجوم از سال ۱۹۷۳ میلادی با هدف ترویج علم و آشنایی عموم مردم با علم نجوم و تبادل نظر با فعالان جامعه نجوم در دنیا برگزار می‌شود.