با حکم رییس دانشگاه تبریز اولین رئیس زن دانشکده در این دانشگاه منصوب شد

۲۸ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۶ کد : ۱۶۱۳۲ اخبار
دکتر مهتا اسکندرنژاد، رئیس جدید دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز عضو هیات علمی گروه رفتار حرکتی این دانشکده است.

با حکم رییس دانشگاه تبریز، رییس جدید دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی این دانشگاه به عنوان اولین رییس زن دانشکده در طول ۷۰ سال گذشته منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز دکتر صفر نصراله زاده، طی حکمی دکتر مهتا اسکندرنژاد را به سمت رییس جدید دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی این دانشگاه منصوب کرد.

در حکم وی آمده است: نظر به سوابق و تجارب ارزنده شما و با استناد به مفاد ماده ۶ آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، به موجب این حکم، با حفظ سمت آموزشی، برای مدت دو سال به عنوان رییس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و جلب مشارکت همکاران و صاحب نظران در حسن انجام این مسئولیت خطیر موفق و موید باشید.

برپایه همین گزارش، دکتر مهتا اسکندرنژاد عضو هیات علمی گروه رفتار حرکتی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریزاست.

مدیر گروه رفتار حرکتی دانشکده تربیت بدنی، سرپرست انجمن بدمینتون دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات عالی،عضو کمیته پژوهش و تحقیقات فدراسیون بدمینتون جمهوری اسلامی ایران، عضو کمیته آموزش فدراسیون بدمینتون جمهوری اسلامی ایران، عضو کمیته استعدادیابی بانوان فدراسیون بدمینتون جمهوری اسلامی ایران، عضو هیات رئیسه هیات بدمینتون استان آذربایجان شرقی، عضو کارگروه تخصصی ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان، عضو کارگروه پژوهشی اداره کل ورزش و جوانان استان، مدرس فدراسیون ورزشهای همگانی، پژوهشگر برتر بانوان دانشگاه تبریز ۱۳۹۵، معلم برتر دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تبریز۱۳۹۶، پژوهشگر برتر دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تبریز۱۳۹۸، قرار گرفتن در میان ۱۰ پژوهشگر برتر بانوان دانشگاه تبریز ۱۴۰۰ از جمله سوابق اجرایی و علمی دکتر اسکندرنژاد می باشد.

یادآور می شود: رئیس دانشگاه تبریز همچنین طی نامه‌ای جداگانه‌ای از خدمات دکتر یعقوب بدری آذرین که پیش از این ریاست رییس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی را بر عهده داشتند، قدردانی کرد.

کلید واژه ها: رییس دانشگاه تبریز رییس جدید دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی مهتا اسکندرنژاد اولین رییس زن دانشکده ۷۰ سال