دو اثر منقول فرهنگی‌ تاریخی دانشگاه تبریز ثبت ملی شد

۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۹ کد : ۱۶۱۲۷ اخبار

در راستای اجرای قانون حفظ آثار ملی، یازده اثرمنقول فرهنگی‌ تاریخی آذربایجان شرقی به ثبت ملی رسید که از این تعداد دو اثرمتعلق به دانشگاه تبریز است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور در نامه‌ای مراتب ثبت ملی ۱۱ اثر منقول فرهنگی‌ و تاریخی را به استاندار آذربایجان‌شرقی ابلاغ کرد که دو اثرمتعلق به دانشگاه تبریز است.
کاسه لعابدار پایه‌دار با لبه کتیبه ۲ و گلدان چینی آبی سفید ۳، مجموعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی دو اثر نگهداری شده در موزه موسسه تاریخ و فرهنگ ایران دانشگاه تبریز است که به ثبت ملی رسیده رسیده است.
سال گذشته هم 5 اثر به نام های کاسه چینی (سلادون)، بشقاب‌های چینی (سه بشقاب سلادون)، تنگ سفالی لعابدار (شماره دو)، تنگ سفالی لعابدار (شماره دو) و کاسه لعابدار منقوش، به ثبت ملی رسیده بود که این آثار نیز در موزه کتابخانه مرکزی دانشگاه تبریز نگهداری می شود.