دیدار اعضای کانون شاهد و ایثار دانشگاه تبریز با جانبازان آسایشگاه اسدآبادی و جانبازان اعصاب و روان بیمارستان فجر

اعضای کانون علمی-فرهنگی ایثار دانشگاه تبریز، به مناسبت اعیاد شعبانیه و روز جانباز، مصادف با ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع)، ازجانبازان70درصد آسایشگاه اسدآبادی و جانبازان اعصاب و روان بیمارستان فجر عیادت کردند.

این دیدار با هدف تجلیل از رشادتها و فداکاریهای این عزیزان و فرهیختگان برگزار شد.

فرزانه عبدی، دبیر کانون ایثار دانشگاه تبریز در این آیین با بیان اینکه نباید جوانمردی و ایثارگری های جانبازان فراموش شود، گفت: خاک این کشور مدیون فداکاری های این عزیزان بوده و دانشگاهیان دانشگاه  تبریزاین افراد را هیچگاه فراموش نخواهد کرد.

وی افزود: شما جانبازان در دوران 8 سال دفاع مقدس از همه چیز خویش گذشتید و فداکاری کردید، تا اینکه ما امروزه در اقتدار باشیم.

همین گزارش حاکی است؛ اعضای این کانون به همراه مسئول آستان قدس رضوی استان ، دکتر مجیدی و عضو کمیسیون علمی پژوهشی خانه ایثارگران کشور حاج آقا جعفری نژاد، در این آیین با حضور در بیمارستان جانبازان اعصاب و روان فجر، از جانبازان این مرکز عیادت کردند و همچنین به مناسبت روز بزرگداشت شهدا با حضور در منزل خلبان شهید صادق فلاحی که همسر ایشان دانش آموخته دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز نیز است، ابراز همدردی کردند.