کسب نشان لیاقت مدیریت عضو هیات علمی دانشگاه تبریز در جشنواره فجر مدیریت ایران

این رویداد ملی در نظر دارد فرصتی فراهم آورد تا اندیشمندان علم مدیریت در کنار سکان‌داران بنگاه‌های برتر اقتصادی کشور در دو بخش خصوصی و عمومی آخرین دستاوردهای جهان در توسعه و مدیریت را با تجارب به‌روز مختصات اقتصادی ایران به اشتراک گذارند و آمیزه‌ای درخور از تجربیات ملی برای آگاهی نسل‌های آینده کسب‌وکار کشور پدید آورند.

دکتر میر بیوک احقاقی، دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز در نخستین جشنواره فجر مدیریت ایران به خاطر فعالیت های کارآفرینی، علمی و فن آوری نشان لیاقت مدیریت ایران را کسب نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، جشنواره فجر مدیریت ایران با رویکرد تبیین نظام مدیریتی شایسته‌سالار در قرن جدید در دو بخش خصوصی و دولتی به همت وزارت صنعت، معدن و تجارت ۱۶ اسفند با تجلیل از فعالان این عرصه در سالن همایش‌های صداوسیما برگزار شد.
یادآور می شود: دکتر احقاقی هم اکنون مدیر عامل شرکت دانش بنیان پمپ سازی نوید سهند و عضو هیئت علمی دانشکده مکانیک دانشگاه تبریز است که اخیرا نیز نشان لیاقت ششمین جشنواره ملی حمایت از تولید ملی (حاتم) و نشان عالی مدیر سال را دریافت و به عنوان پیشکسوت نمونه صنعتی استان آذربایجان شرقی انتخاب شده بود.
خاطر نشان می شود: دکتر میر بیوک احقاقی، دانشیار گروه آموزشی مکانیک دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تبریزاست.