در جلسه مجازی روسای دانشگاه های تبریز و گرمیان اقلیم کردستان بررسی شد؛ راهکارهای ایجاد و گسترش همکاری های آموزشی و پژوهشی

در جلسه مجازی رئیس دانشگاه تبریز و رئیس دانشگاه گرمیان اقلیم کردستان راهکارهای ایجاد و گسترش همکاری های آموزشی و پژوهشی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز دکتر صفر نصراله زاده رئیس دانشگاه تبریز در جلسه مجازی با دکتر فرهاد غدیر کریم، رئیس دانشگاه گرمیان اقلیم کردستان عراق، راهکارهای ایجاد و گسترش همکاری های بین دو دانشگاه را بررسی و بر همکاری در همه زمینه ها اعلام آمادگی و تاکید نمودند.
در این جلسه، دکتر نصراله زاده بعد از تبریک عید سعید مبعث، ضمن معرفی اجمالی توانمندی های قابل توجه آموزشی و پژوهشی دانشگاه تبریز و نیز قدمت و سابقه دانشگاه در همکاری های علمی بین المللی برای برپایی دوره های مشترک آموزشی در مقاطع تحصیلات تکمیلی، پذیرش اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه گرمیان در قالب فرصت مطالعاتی در دانشگاه تبریز، پذیرش دانشجویان  دانشگاه گرمیان در قالب کارگاه های آموزشی و نیز ایجاد گروهای مشترک آموزشی در دانشگاه گرمیان اعلام آمادگی نمودند.
رئیس دانشگاه تبریز، کمک به راه اندازی رشته های تحصیلی جدید و مشترک با دانشگاه تبریز را یکی دیگر از ظرفیت های موجود برای گسترش همکاری با دانشگاه گرمیان برشمرد و افزود: دانشگاه تبریز در راستای برنامه های بین المللی خود آماده همکاری با دانشگاه گرمیان و تقویت زیرساخت های آموزشی و پژوهشی آن است.
دکتر فرهاد غدیر کریم، رئیس دانشگاه گرمیان اقلیم کردستان عراق نیز ضمن ابراز خشنودی از گسترش تبادلات علمی با دانشگاه تبریز گفت: دانشگاه گرمیان به عنوان یکی از دانشگاه های جوان و در حال توسعه  نیازمند تبادل تجربیات، استفاده از توانمندی های دانشگاه تبریز در زمینه بهره گیری از  اعضای هیات علمی و آزمایشگاه ها می باشد وامیدواریم در آینده شاهد عملیاتی شدن همکاری ها باشیم.

وی به سابقه همکاری این دانشگاه با دانشگاه های مختلف اروپایی و چند دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران نیز اشاره کرد.
در ادامه این جلسه، دکتر سعید شجاعی مدیر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه تبریز و دکتر احمد عمر بالی، مدیر روابط بین الملل دانشگاه گرمیان ضمن بررسی تفصیلی زمینه های مشترک همکاری، الویت های همکاری و نحوه اقدامات  را بررسی کردند و  مقرر شد با بررسی های اولیه و برگزاری جلسات در قالب کارگروه بعد از امضای  تفاهمنامه ها در آینده نزدیک نسبت به عملیاتی شدن مفاد اقدام شود.