دیدار رئیس و جمعی از اعضای هیئت رییسه دانشگاه تبریز با خانواده شهید والا مقام رنجبر آذرفام

۰۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۱ کد : ۱۵۷۹۱ اخبار

رئیس دانشگاه تبریز، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز به همراه جمعی از اعضای هیئت رییسه و مدیران این دانشگاه با خانواده شهید محمد باقر رنجبر آذرفام دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، به مناسبت سالگرد حماسه 29 بهمن، رییس دانشگاه تبریز به همراه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز و جمعی از معاونین و مدیران این دانشگاه، با خانواده شهید والا مقام محمد باقر رنجبر آذرفام، دیدار کرد.

حماسه 29 بهمن مردم تبریز نقش بسزایی در پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران داشت که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) آنرا پایه‌گذار استمرار نهضت میدانی مردم ایران دانستند. دانشجویان دانشگاه تبریز نقش مهمی در خلق حماسه 29 بهمن سال 1356 داشتند. اولین شهید 29 بهمن  یک دانشجو بنام شهید محمد تجلا بود که با اصابت مستقیم گلوله از فاصله نزدیک، به شهادت رسید. همچنین شهید محمد باقر رنجبر آذرفام از دیگر شهدای دانشجوی این روز می باشد. این حادثه موجب تظاهرات عظیم مردم و خلق حماسه 29 بهمن شد. هر سال به مناسبت قیام 29 بهمن، دانشگاهیان دانشگاه تبریز همگام با دیگر اقشار مردم آذربایجان، با رهبر معظم انقلاب دیدار می کنند.