انتصاب دکتر آقاجانی به عنوان مشاور رییس و سرپرست مدیریت حراست دانشگاه تبریز

دکتر حبیب آقاجانی که از ایثارگران و جانبازان دوران دفاع مقدس می باشد، عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریزبوده و مدرک دکتری خود را در رشته اقتصاد با گرایش اقتصاد اسلامی از دانشگاه تبریز اخذ کرده است.

با حکم دکتر صفر نصراله زاده، رییس دانشگاه تبریز، دکتر حبیب آقاجانی عضو هیات علمی دانشکده .اقتصاد و مدیریت به عنوان مشاور رییس و سرپرست مدیریت حراست این دانشگاه منصوب شد

در حکم دکتر حبیب آقاجانی آمده است: با توجه به سوابق و تجارب ارزنده و مراتب تخصص و تعهد جناب عالی، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات شما در مدت تصدی معاونت اجرایی پردیس های خودگران دانشگاه تبریز، به موجب این حکم، با حفظ سمت آموزشی، به عنوان مشاور رییس و سرپرست مدیریت حراست دانشگاه تبریز منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و جلب مشارکت همکاران .و صاحب نظران، در حسن انجام این مسئولیت خطیر موفق و موید باشید

از سوابق علمی و اجرایی وی می توان به تألیف ۲ جلد کتاب، ارائه ۱۰  عنوان مقاله در مجلات علمی و پژوهشی، ارائه چند مورد مقاله در همایش های ملی و بین المللی و خارج از کشور، مدیر اداره حراست منطقه ۲ دانشگاه پیام نور، مدیر اداره حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، معاون حراست دانشگاه تبریز، معاون اجرایی پردیس های دانشگاه تبریز، معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، مدیر دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، عضو شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و اسکو، عضو کمیته انضباطی دانشگاه آزاد اسلامی اسکو، دبیر کمیته انضباطی منطقه ۲ دانشگاه پیام نور و... اشاره کرد.