انتخاب استاد دانشگاه تبریز به عنوان عضو هیات مدیره انجمن بلورشناسی و کانی شناسی ایران

طی حکمی از سوی رئیس انجمن بلورشناسی و کانی شناسی ایران دکتر محسن مؤید استاد گروه علوم زمین دانشگاه تبریز به مدت سه سال به عنوان عضو هیات مدیره این انجمن شد.

دکتر محسن مؤید استاد دانشگاه تبریز به عنوان عضو هیات مدیره انجمن بلورشناسی و کانی شناسی ایران انتخاب شد.
 دکتر محسن مؤید استاد تمام گروه علوم زمین است که زمینه تحقیقاتی وی بیشتر در زمینه پترولوژی است. این عضو هیات علمی دانشگاه تبریز دارای ۳۵ مقاله در مجلات نمایه شده در ISI ، ۱۰۵ مقاله علمی پژوهشی، ۲۰۰ مقاله ارائه شده در در همایشهای ملی و بین المللی و ۲ کتاب تالیف و ترجمه است. مدیریت سابق گروه علوم زمین، ریاست سابق دانشکده علوم طبیعی، مشاور وزات نیرو و شرکت ملی صنایع مس ایران،  عضو گروه کارشناسان خبره سازمان نظام مهندسی معدن استان آذربایجانشرقی، مشاور زمین شناسی و معدنی وزارت دفاع و موسسه امین وابسته به قرارگاه خاتم الانبیا از جمله سوابق اجرائی وی می باشد.
لازم به ذکر است؛ انجمن بلورشناسی و کانی شناسی ایران فعالیت خود را در سال ۱۳۷۳ زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دسته بندی علوم پایه آغاز نمود. هدف آن گسترش و اعتلای پژوهش در حوزه های بلورشناسی و کانی شناسی و گوهر شناسی است.