دکتر ابوالفضل مجنونی به­ عنوان مدیر امور پژوهشی دانشگاه تبریز منصوب شد

رئیس دانشگاه  تبریز طی حکمی دکتر ابوالفضل مجنونی هریس را به مدت دو سال به عنوان مدیر امور پژوهشی این دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در حکم انتصاب وی آمده است با توجه به سوابق و تجارب ارزشمند جناب­عالی و بنا به پیشنهاد معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، با حفظ سمت آموزشی به مدت دوسال به عنوان مدیر امور پژوهشی دانشگاه منصوب می­شوید.

شایان ذکر است دکتر مجنونی دانشیار گروه مهندسی آب دانشکده کشاورزی هستند و از سوابق اجرایی و مدیریتی وی میتوان به مدیرگروه علوم و مهندسی آب دانشگاه تبریز، عضو هیئت مدیره انجمن هیدرولوژی ایران از سال  1398 تاکنون، عضو شورای علمی مرکز پژوهشی مهندسی و علوم آب دانشگاه تبریز، مشاور رئیس دانشکده کشاورزی در امور تخصصی، مشاور اسبق دانشجویان استعداد درخشان دانشکده کشاورزی، دبیر کارگروه آب و کشاورزی دفتر پایش برنامه های ستاد احیای دریاچه ارومیه از سال 1394 تا 1398، عضو کمیته علمی ستاد احیای دریاچه ارومیه در استان آذربایجان شرقی، عضو نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، عضو کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران، عضو انجمن سطوح بارانگیر کشور، عضو شورای حفاظت آب تبریز، مسئول آزمایشگاه آبیاری و زهکشی و ... می­باشد. همچنین از دستاوردهای علمی و آموزشی وی نیز می­توان به انتشار80 مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی، ده­ها مقاله کنفرانسی و سخنرانی، مؤلف 5 جلد کتاب تخصصی، مجری یا همکار اصلی 7 طرح برون دانشگاهی و 2 طرح درون دانشگاهی، استاد نمونه دانشکده کشاورزی در سال 1398، پژوهشگر برتر جوان گروه کشاورزی و دامپزشکی در سال 1393، کسب عنوان جوان ترین مؤلف دانشکده کشاورزی در سال ، فارغ التحصیل ممتاز مقاطع مختلف تحصیلی، عضویت در دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه و ... اشاره کرد.

همچنین رئیس دانشگاه تبریز طی نامه ­ای از زحمات دکتر سهیل عابر عضو هیئت علمی دانشکده شیمی که مدیریت امور پژوهشی دانشگاه را برعهده داشتند تقدیر به عمل آورده است.