عضویت استاد دانشگاه تبریز در شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی معدن ایران

۲۷ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۵ کد : ۱۵۵۲۱ اخبار

عضو هیات علمی دانشگاه تبریز به عنوان عضو شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی معدن ایران انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز دکتر ابوالفضل رنجبر، عضو هیئت علمی دانشکده فنی، مهندسی مرند دانشگاه تبریز بعنوان عضو شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی معدن کشورمان انتخاب گردید.

بر اساس این گزارش، دکتر ابوالفضل رنجبر در انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی معدن در استان آذربایجانشرقی در خرداد ماه سالجاری به عنوان یکی از پنج عضو هیئت مدیره استان انتخاب و در مرحله بعد طی انتخاباتی که با حضور ۱۵۵عضو هیئت مدیره از ۳۱ استان کشور در تهران برگزار شد، توانست با کسب آرای لازم به عنوان عضو شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی معدن کشورمان انتخاب شود که بعد از تأیید نهایی نتایج، حکم عضویت به مدت سه سال در شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی معدن کشور، توسط معاون امورمعادن و فرآوری مواد وزیر صنعت، معدن و تجارت ابلاغ گردید.

شایان‌ذکر است؛ دکتر سید غفور علوی، دکترابوالفضل رنجبر و دکتر فرهاد ملک قاسمی، سه نفر از پنج عضو اصلی هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی معدن استان آذربایجانشرقی از اساتید دانشگاه تبریز هستند که ریاست این سازمان برعهده دکتر سید غفور علوی عضو هیئت علمی دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز ­است.

دکتر ابوالفضل رنجبر، استادیار دانشکده فنی مهندسی مرند، دانش‌آموخته مقطع دکتری از دانشگاه تهران هست. ترجمه و تألیف ۱۵ جلد کتاب در زمینه عمران نقشه‌برداری، چاپ و ارائه بیش از ۲۲ مقاله در نشریات معتبر علمی و کنفرانس های ملی و بین‌المللی، عضویت در هیئت‌مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان شرقی و مدیریت گروه نقشه‌برداری دانشکده فنی مهندسی مرند از سوابق علمی و اجرایی وی است

.