دیدار رییس دانشگاه تبریز با خانواده شهدا

رییس دانشگاه تبریز به همراه هیاتی از دانشگاه تبریز با خانواده شهدا دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر صفر نصرالله زاده،رییس دانشگاه تبریز عصر امروز یکشنبه ۲۶ دی ماه در دیدار با جمعی از خانواده شهدا همزمان با روز تکریم مادران و همسران شهدا، با عرض تسلیت سالروز وفات حضرت ام‌البنین(س)، گفت: همه ما مدیون ایثارگری‌ها و رشادت‌های شهدا و خانواده‌های این عزیزان هستیم؛انشالله با یاری خداوند متعال امانتدار خوبی برای مسئولیت‌هایی که به ما سپرده شده است، باشیم و طوری عمل کنیم که شرمنده شهدا نباشیم.

خانواده های شهدای گرانقدر شهید علی فصیح کجاآبادی و شهید یعقوب اسماعیل زاده نیز در این دیدار، نقطه‌نظرات خود در حوزه‌های مختلف با رئیس دانشگاه تبریز در میان گذاشتند و رئیس دانشگاه نیز در پایان مراسم با اهدای لوح و شاخه گلی به ایشان، جایگاه خانواده معظم شهدا را پاس داشت.

در این دیدار حجت الاسلام همزبان، رییس اداره امور دانشجویان شهید و ایثارگر و دکتر عادل طاهری، مدیر امور فرهنگی دانشگاه تبریز نیز حضور داشتند.