بازدید هیات رئیسه دانشگاه تبریز از طرح های پردیس های این دانشگاه در منطقه آزاد ارس جلفا

دکتر صفر نصرالله زاده، رئیس دانشگاه تبریز در این جلسه با اشاره به ظرفیت های منطقه آزاد، اهداف دانشگاه تبریز را مبنی بر توسعه پیشرفت های پردیس عنوان کرد و گفت: مواردی همچون جذب دانشجوی خارجی، ایجاد زیر ساخت های تحقیقاتی همچون موسسه تحقیقاتی شیلات، جذب سرمایه گذاران جهت بهره مندی از ظرفیت های دانش بنیان پردیس های دانشگاه، توسعه کمی و کیفی پردیس در کشورهای همجوار، ارائه راهکارهای حل موانع توسعه پردیس‌ها، جذب منابع جدید و توانمندسازی پردیس را از برنامه‌های آتی و پیشرو این دانشگاه عنوان کرد.

هیات رئیسه دانشگاه تبریزبا حضور در منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس جلفا، ضمن بازدید از پردیس های این دانشگاه از نزدیک در جریان امور طرح های در حال اجرای آن قرار گرفتند.
هیات رئیسه دانشگاه تبریز در بازدید یک روزه از سایت هشت هکتاری که دیوار کشی آن شروع شده از نزدیک شاهد پیشرفت های فیزیکی آن قرار گرفتند، همچنین در ادامه از محل استقرار کارخانه نوآوری و خوابگاه های دانشجویی بازدید میدانی به عمل آوردند.
هیئت رئیسه دانشگاه تبریز در ادامه حضور در این منطقه، در یک نشست توانمندی و مشکلات و اهداف پیش رو طرح ها را مورد بررسی قرار دادند.
وی در ادامه توجه کافی به بسترسازی و فراهم نمودن زمینه‌های همکاری پردیس با بدنه اصلی دانشگاه تبریز، اظهار امیدواری کرد که طی مدت کوتاهی پردیس این دانشگاه بتواند با جذب دانشجوی خارجی در سطح ملی جایگاه خود را ارتقا ببخشد.
 رئیس پردیس های دانشگاه تبریز هم در این جلسه، ضمن قدردانی و سپاس از زحمات هیات رئیسه قبلی دانشگاه و روسا و معاونان پیشین پردیس های دانشگاه، با اشاره به اقدامات اساسی انجام شده در راستای توسعه کمی و کیفی پردیس گفت: بسط و گسترش طرح های دانش بنیان در منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس با توجه به بستر سازی ایجاد کارخانه نوآوری و همچنین اقدامات اولیه ساخت خوابگاه های دانشجویی با هدف جذب دانشجویان خارجی در فضای حدوداً ۲۰ هزار متری، ایجاد ساختمان‌های جدید آموزشی - تجاری در زمینه هشت هکتاری پردیس بین المللی ارس جلفا و ایجاد سایت رفاهی برای اعضای هیات علمی و کارکنان و ... از مهمترین اقدامات بوده است.