اعلام نتایج مسابقات ورزشی دانشجویان دانشگاه تبریز

یک دوره مسابقات ورزشی همگانی به مناسبت 16 آذر و گرامیداشت روز دانشجو، در دانشگاه تبریز برگزار شد.
مدیریت تربیت بدنی دانشگاه تبریز با همکاری مدیریت امور دانشجویی اقدام به برگزاری مسابقات ورزشی همگانی در بین دانشجویان (دختر و پسر) ساکن خوابگاه های فجر و شهدا نمود.
این دوره مسابقات در بخش پسران، در رشته های فوتبال دستی، پنالتی فوتبال، شوت بسکتبال و تنیس روی میز و در بخش دختران در رشته های پنالتی فوتبال، طناب زنی، هولاهوپ و فوتبال دستی و با حضور پرشور دانشجویان (16 و 17 آذر ماه 1400) برگزار شد.

لازم به ذکر است؛ در این مسابقات در بخش دختران در رشته های پنالتی فوتبال، طناب زنی، هولاهوپ و فوتبال دستی؛ به ترتیب رشته ها بهناز نیکزاد، مونا اکبر زاده، فرزانه عبدالمالکی و فاطمه قنبری مقام اول را بدست آوردند.
در بخش پسران، نیز در رشته فوتبال دستی،مهدی رضایی وعلی جبرییلی؛ در رشته پنالتی فوتبال،مهدی برزگرزاده وکاوه جهانگیری؛ در رشته شوت بسکتبال علی جبرییلی و در رشته تنیس روی میز محمد مال اندیش مقام اول را کسب کردند.
در این مسابقات و در بخش پسران، حدود 150 نفر و در بخش دختران نیز حدود 100 نفر شرکت نمودند که در پایان به نفرات برتر هر رشته، جوایزی اهدا خواهد شد.