انتصاب شهرام شریفی به عنوان سرپرست دفتر ریاست دانشگاه تبریز

۱۷ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۳ کد : ۱۵۲۲۹ اخبار

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه تبریز، شهرام شریفی، کارمند دفتر ریاست به سمت سرپرست دفتر ریاست این دانشگاه منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در حکم انتصاب وی آمده است: نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغیه، به عنوان سرپرست دفتر ریاست دانشگاه تبریز تعیین می شوید.
امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره گیری از تجارب ارزشمند صاحب نظران و جلب مشارکت همکاران محترم، در حسن انجام مسئولیت خطیر موفق و موید باشید.
مهندس شهرام شریفی کارشناس ارشد رشته شیمی تجزیه است و از سوابق اجرایی وی می توان به مسئول کانونهای فرهنگی هنری، مسئول دفتر مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی، مسئول دفتر فعالیت های قرآنی ،  کارشناس مسئول دفتر ریاست دانشگاه و جانشین مسئول بسیج کارکنان شهدای دانشگاه تبریز اشاره کرد.
لازم به ذکر است؛  این سمت پیش از این بر عهده ابوالفضل نظیری بود.