اتصال اداره کنسولی دانشگاه تبریز به سامانه صدور روادید وزارت امور خارجه

اداره کنسولی  دانشگاه تبریز به سامانه صدور روادید الکترونیکی وزارت امور خارجه متصل شد.
صمد مهدوی رئیس اداره کنسولی دانشگاه تبریز گفت: به منظور تسریع در صدور روادید دانشجویان بین المللی  و با هدف گسترش خدمات غیر حضوری به این دانشجویان، اداره کنسولی دانشگاه تبریز، مستقر در مدیریت همکاریهای علمی و بین المللی، به سامانه صدور روادید الکترونیکی متصل شد.
 وی افزود: پیشتر درخواست های متعدد و انبوه دانشجویان غیر ایرانی، به صورت مراسلات اداری میان دانشگاه تبریز و وزارت عتف انجام می گرفت و در نهایت پس از تایید وزارت امور خارجه، ویزای تحصیلی دانشجویان غیر ایرانی در بازه زمانی حدود یک ماهه صادر می گردید که اینک با اتصال به سامانه صدور روادید الکترونیکی و تعامل صورت گرفته با اداره کل دانشجویان غیرایرانی وزارت عتف، ویزای تحصیلی دانشجویان حداکثر در یک هفته صادر می شود.
به گفته وی، اداره کنسولی دانشگاه تبریز به عنوان مرکز کنسولی دانشگاههای استان آذربایجان شرقی فعالیت می کند و کلیه امور  کنسولی دانشجویان خارجی در دانشگاههای استان اعم از دانشگاه های تبریز، شهید مدنی، دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور، صنعتی سهند و... به صورت متمرکز و هماهنگ با محوریت و از طریق دانشگاه تبریز اداره می شود.