تکریم و تجلیل از زحمات همکاران معلول دانشگاه تبریز به مناسبت روز جهانی معلولین

مراسم روز جهانی معلولین و تکریم و تجلیل از همکاران معلول دانشگاه تبریز با حضور دکتر صفر نصرالله زاده و تعدادی از همکاران معلول دانشگاه در تالار علامه جعفری دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر نصرالله زاده در این مراسم، ضمن تبریک روز جهانی معلولان افزود: معلولین به عنوان انسان‌های توانمند، کار درست و بااراده قوی در بخش‌های مختلف جامعه فعالیت می­نمایند و همواره منشأ خدمات ارزنده و بزرگ هستند و بایستی نگرش جامعه به معلولین مبتنی بر تکریم و احترام باشد.

دکتر نصرالله زاده خدمات ارزنده صادقانه و صادقانه همکاران معلول شاغل در دانشگاه تبریز را به عنوان نمونه‌های والای عزم و اراده همراه باروحیه مشارکت‌پذیری، نشاط و اجتماعی بودن توصیف نمود و افزود: فعالیت شغلی صادقانه به همراه حضور و فعالیت در رشته‌های مختلف ورزشی توسط این همکاران نشان‌دهنده مسئولیت‌پذیری، اراده و افتخارآفرینی معلولین گرامی است و امیدواریم بتوانیم امکانات مناسب با نیازهای این همکاران را در سطح دانشگاه فراهم نماییم.

در ادامه این مراسم نماینده و تعدادی از معلولان این دانشگاه با طرح برخی مسائل و مشکلات موجود این قشر خواستار رفع آن شدند که ازجمله آن‌ها می­توان به مناسب‌سازی فضای معابر سطح دانشگاه، همکاری جهت اختصاص اماکن ورزشی برای انجام تمرینات اختصاصی ورزشی، معرفی همکاران معلول دانشگاه به عنوان کارمند نمونه همانند سایر افراد و امکان بهره‌مندی از این امر، متناسب نمودن شغل و مکان فعالیت همکاران متناسب با نوع معلولیت اشاره نمود که دکتر نصرالله زاده ضمن استماع پیشنهاد‌های همکاران بر حل مشکلات مطرح‌شده تأکید نمود.

در پایان مراسم ضمن اهداء لوح از 15 نفر از همکاران معلول دانشگاه تجلیل به عمل آمد.

شایان‌ذکر است اکثر همکاران معلول شاغل در دانشگاه تبریز علاوه بر فعالیت در امور محوله در فعالیت‌های ورزشی، علمی و اجتماعی جزء برترین‌های دانشگاه و کشور هستند چنانچه عضویت چند نفر از همکاران در تیم‌های ملی و اعزام به مسابقات پارالمپیک و کسب افتخارات متعدد کشوری نماد بارز این فعالیت‌ها هست.