بازدید معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز از آزمایشگاه مرکزی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تبریز بازدید کرد.
دکتر جلال شیری، معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز با حضور در آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه علاوه بر نظارت بر نحوه انجام کار از نزدیک درجریان تغییرات و پیشرفتهای دو سال اخیر آزمایشگاه مرکزی ازجمله راه اندازی آزمایشگاههای XRD، رامان و ... قرار گرفت.
یادآور می شود: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تبریز در سال ۱۳۹۱ به منظور ارایه سرویس به تمامی محققان و پژوهشگران کشور با تلاش در جهت متمرکز نمودن و ساماندهی امکانات و تجهیزات پیشرفته مورد نیاز رشته های مختلف، بهره وری بهینه از امکانات موجود، صرفه جویی در هزینه کرد پروژه ها، انجام پژوهش ها در مسیری با حداقل چالش ها، امکان بهره وری از داده ها در آینده، ایجاد ارتباط بیشتر در بین پژوهشگران و انتقال اطلاعات، دسترسی اعضای هیات علمی، پژوهشگران و دانشجویان به فضاها و امکانات پژوهشی و پرهیز از انحصاری شدن دستگاه ها و تجهیزات موجود ایجاد شده است.