استاد دانشگاه تبریز دارفانی را وداع گفت

دکتر صمد دیلمقانی، استاد گروه مهندسی عمران-سازه، دانشکده فنی مهندسی عمران دانشگاه تبریز دار فانی را وداع گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر صمد دیلمقانی فارغ التحصیل دکتری در رشته ترابری و برنامه ریزی محیط از دانشگاه بیرمنگام انگلستان در سال 1۳۵۵ بوده و برخی از آثار و افتخارات علمی وی از جمله تالیف 2 جلدکتاب (تکنولوژی بتن، راهنمای طرح و محاسبه روسازی راه)، چاپ و ارائه بیش از 30 مقاله در کنفرانس ها و نشریات داخلی و خارجی، انجام 2 طرح تحقیقاتی و... اشاره کرد.
و از اهم مسئولیت های اجرائی  این مرحوم می توان به عضو کمیته مطالعات مهندسی ترافیک و متروی تبریز در شهرداری تبریز، عضو مجمع مشورتی برنامه ریزی استان، بررسی مسائل فنی و عمرانی و تحقیقاتی استان آذربایجان شرقی، سرپرست آزمایشگاه مصالح ساختمانی و تکنولوژی بتن، عضو هیئت تحریریه نشریه دانشکده فنی تبریز، عضو شورای کتابخانه دانشکده فنی، عضو شورای تشخیص فنی دانشکده فنی، نماینده گروه عمران در کمیته تحصیلات تکمیلی دانشکده فنی و اشاره نمود.
دانشگاه تبریز درگذشت این استاد را به جامعۀ علمی و خانوادۀ آن مرحوم تسلیت می‌گوید.