طرح مسائل بازنشستگان در جلسه هیئت‌رئیسه کانون بازنشستگان دانشگاه تبریز با دکتر روح‌الله متفکر آزاد نماینده مردم شریف تبریز اسکو آذرشهر در مجلس شورای اسلامی

جلسه هیئت‌رئیسه کانون بازنشستگان دانشگاه تبریز با دکتر روح‌الله متفکر آزاد نماینده مردم شریف تبریز اسکو آذرشهر در مجلس شورای اسلامی و دکتر نصرالله زاده رئیس دانشگاه تبریز و دکتر رضا محمدی معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه و خانم طاهره احمدزاده رئیس صندوق‌های بازنشستگی استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز در ابتدای این جلسه دکتر روح‌الله متفکر آزاد نماینده مردم شریف تبریز اسکو آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بازنشستگان به عنوان سرمایه‌های ارزشمند اجتماعی هستند افزود: جایگاه و حرمت بازنشستگان بسیار ارجمند است و مجلس یازدهم در راستای حفظ شأن و منزلت بازنشستگان و تأمین امور رفاهی و مالی آن‌ها قوانین زیرساختی مناسب تصویب کرده و در حال همکاری با دولت برای ایجاد فرصت‌های ارائه خدمات بهتر به بازنشستگان هست.

نماینده مردم تبریز اسکو آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اولویت شناسی به عنوان دستور کار مجلس یازدهم هست افزود: در بخش‌های مختلف مسکن، کشاورزی، جمعیت، اشتغال و ... بر اساس بررسی و اولویت مسائل مجلس مصوبات و قوانین زیرساختی مناسب پیشنهاد و تصویب کرده است و در تصویب مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان با شاغلان و اجرای آن در سال جاری افزود: خوشبختانه این اقدام توانسته بخشی از مشکلات را حل نماید و در حال پیگیری تبدیل مصوبه به قانون دائمی هستیم تا با استمرار این مصوبه در سال‌های آتی بازنشستگان محترم از این قانون بهره‌مند گردند.

دکتر متفکر آزاد با اشاره به سود دِه نبودن صندوق‌های بازنشستگی و بار اعتبارات مالی اکثراً" صندوق‌ها از بودجه دولت گفت: با توجه به بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی دولت ملزم به پرداخت بدهی شده است که طبق مصوبات مجلس یک‌سوم بدهی دولت به صندوق‌ها که ردّ دیون گردید و امیدواریم طی 4 سال آینده بدهی دولت‌ها به صندوق تسویه گردد و این امر موجب گشایش در خدمت‌رسانی صندوق‌ها می‌شود.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس و عضو هیئت‌علمی دانشگاه تبریز با تأکید بر اینکه نبایستی ردیف انقباضی بودجه شامل حوزه بازنشستگی گردد افزود: در مجلس یازدهم مصوبات با در نظر گرفتن جوانب علمی، فنی، اجتماعی و فرهنگی صورت می‌گیرد و سعی می‌کنیم باخرد جمعی مسائل را در عرصه‌های ملی و بین‌المللی به‌دوراز سیاسی کاری حل نماییم.

در ادامه این جلسه دکتر صفر نصرالله زاده رئیس دانشگاه تبریز ضمن اشاره به اینکه بازنشستگان به عنوان گنجینه‌های تجربه و علم هستند افزود: پیشکسوتان و بازنشستگان محترم سال‌های متمادی تجربه‌های گران‌قدری در حوزه‌های مختلف کسب نموده‌اند و می‌توانند مسئولین را در انجام مطلوب امور یاری نمایند و ما آمادگی کامل داریم از نظرات راهکارها و پیشنهاد‌ها بازنشستگان استفاده نماییم.

در ادامه نشست دکتر غفار فرزدی استاد بازنشسته دانشکده ریاضی و محمدحسین بنی نوع معاون کانون بازنشستگان ضمن ارائه گزارش اجمالی از عملکرد کانون پیشنهاد‌ها و درخواست‌هایی مطرح نمودند: که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به پیگیری تبدیل مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان با شاغلان به عنوان قانون و دائمی شدن آن، درخواست افزایش اعتبار و حمایت مالی از صندوق قرض‌الحسنه بازنشستگان توسط هیئت‌رئیسه دانشگاه جهت ارائه خدمات بهتر و به تعداد بیشتری از همکاران بازنشسته عنوان نمود.