جلسه کارگروه از سرگیری تدریجی آموزش حضوری دانشگاه تبریز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز جلسه کمیته از سرگیری تدریجی آموزش حضوری دانشگاه تبریز با حضور دکتر نصرالله زاده رئیس دانشگاه تبریز، دکتر حیاتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دکتر حسین امامعلی پور معاون دانشجویی دانشگاه تبریز و همچنین معاونین آموزشی دانشکده‌ها، مدیران میانی دانشگاه در تالار شهریار برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر نصرالله زاده با اشاره به تصمیمات مطرح‌شده در جلسه وزارت عتف و شورای آموزش عالی استان در خصوص ازسرگیری تدریجی آموزش حضوری در دانشگاه افزود: دانشگاه خانواده ماست و همه ما رسالتی در قبال همدیگر داریم و با همکاری و راهنمایی همه ارکان اجرایی و آموزشی دانشگاه می‌توانیم امور آموزشی را به صورت گام به گام آغاز با ارزیابی نحوه پیشرفت برای مراحل بعدی تصمیم بگیریم.
دکتر نصرالله زاده با اشاره به اینکه مهم‌ترین اولویت ما سلامت و تندرستی همه دانشگاهیان اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان است افزود: در تصمیمات ضمن در نظر گرفتن این امر مهم و همچنین اولویت تزریق هر دو دوز واکسن و همچنین رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، مالی، خوابگاه، تغذیه، ایاب و ذهاب، سلامت روانی و ایجاد سایر تمهیدات اجرایی عمل خواهیم کرد و لذا بر اساس فراوانی دانشجو آموزش حضوری برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی از اول آذرماه با در نظر گرفتن اولویت سلامتی و تزریق دو دوز واکسن از سر گرفته خواهد شد.
در ادامه جلسه دکتر باب الله حیاتی معاون آموزشی دانشگاه نکاتی مصوبات جلسات شورای آموزشی دانشگاه در خصوص فرآیند کنترل کارت تزریق واکسن و سایر موارد آموزشی مرتبط با دانشجویان ارائه نمود و افزود: کارشناسان آموزشی دانشکده‌ها وظیفه کنترل کارت تزریق دو دوز واکسن کرونا را انجام خواهند داد و به همراه داشتن کارت برای مراجعه به کلاس و آزمایشگاه و خوابگاه الزامی است.
در ادامه دکتر حسین امامعلی پور دبیر کمیته از سرگیری تدریجی آموزش حضوری دانشگاه تبریز گزارش اجمالی از شرایط فعلی امور رفاهی دانشجویان، اقامت بیش از 700 نفر دانشجو در اتاق تکی، اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در خوابگاه‌ها و کنترل هرروزه امور، ارائه غذای آماده با دستورالعمل‌های بهداشتی در ظروف یک‌بار مصرف، انجام مشاوره‌های روانی توسط مرکز مشاوره، ارائه خدمات تست و پایش کنترل سلامت و بهداشتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی حاضر در دانشگاه و همچنین امکان استفاده از اماکن روباز ورزشی ارائه داد و افزود: از اول آذرماه با افزایش تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارائه همه خدمات اعم از خوابگاه، غذا و... مشروط به ارائه کارت تزریق دو دوز واکسن خواهد بود و البته تراکم اتاق‌ها به صورت دونفره خواهد شد.
در ادامه معاونین آموزشی دانشکده‌ها و مدیران اجرایی ضمن ارائه گزارش اجمالی عملکرد نکاتی در خصوص نحوه از سرگیری تدریجی آموزش حضوری بیان نمودند و درنهایت وظایف اختصاصی هریک از واحدها و مشخص و به مسئولین آن ابلاغ گردید.
شایان‌ذکر است الزام همه دانشجویان به ارائه گواهی تزریق دو دوز واکسن توسط کارشناسان آموزش، الزام همه کارکنان و اساتید به ارائه گواهی تزریق دو دوز واکسن، ضدعفونی کردن محیط‌ها توسط مدیریت امور اداری افزایش سرویس ایاب و ذهاب دانشجویان متناسب با آمار، فعال نمودن مراکز پایش مشکلات روحی روانی دانشجویان در مرکز مشاوره، پایش و کنترل بهداشت محیط و سلامت جسمی دانشجویان توسط مرکز بهداشت، بازگشایی اماکن ورزشی بارعایت دستورالعمل‌ها توسط مدیریت تربیت بدنی، تعامل مستمر مسئولان با نمایندگان دانشجویان در تشکل‌های دانشجویی جهت پیشبرد امور بخشی از تصمیمات اتخاذشده در این جلسه هست.