طرح هم اندیشی تمدن ساز ویژه اساتید دانشگاه تبریز برگزار می شود

طرح هم اندیشی تمدن ساز با محوریت کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن ویژه اساتید دانشگاه تبریز برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دفتر هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه تبریز، طرح هم اندیشی تمدن ساز را با محوریت کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن ویژه اساتید این دانشگاه برگزار می کند.
اساتید علاقمند می توانند برای ثبت نام تا 19 آبان 1400 به دبیران هم اندیشی دانشکده های خود مراجعه کنند.
برپایه همین گزارش، طرح هم اندیشی تمدن ساز با محوریت کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن در 28 جلسه یک ساعتی و جلسات مباحثه هم به صورت مجازی و در گروه های 3 الی 5 نفره و در زمان مورد توافق اعضای گروه و مربی مربوطه برگزار خواهد شد.
همچنین این طرح با موضوعات ایمان، توحید، نبوت و ولایت برگزار و به اساتید شرکت کننده در طرح، گواهی دانش افزایی و گواهی فرهنگی طبق ماده یک آیین نامه ارتقا اعطا خواهد شد و همچنین طرح های تشویقی دیگری در نظر گرفته شده است.
همین گزارش حاکی است؛ دانشگاه تبریز در حال حاضر ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی دارد.