انتخاب استاد دانشگاه تبریز به عنوان عضو هیئت‌مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی

۱۸ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۵ کد : ۱۵۰۰۵ اخبار

عضو هیئت‌علمی دانشگاه تبریز به عنوان عضو هیئت‌مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان شرقی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز دکتر ابوالفضل رنجبر عضو هیئت‌علمی دانشکده فنی و مهندسی مرند از دانشکده‌های اقماری دانشگاه تبریز به عنوان عضو هیئت‌مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان شرقی انتخاب گردید.

قابل‌ذکر است نهمین دوره انتخابات نظام مهندسی ساختمان در مهرماه 1400 برگزار و دکتر رنجبر با کسب 2689 رأی به عنوان عضو اصلی گروه عمران نقشه‌برداری به عضویت هیئت‌مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی انتخاب شد.

شایان‌ذکر است دکتر ابوالفضل رنجبر استادیار دانشکده فنی مهندسی مرند، دانش‌آموخته مقطع دکتری از دانشگاه تهران هست. ترجمه و تألیف 15 جلد کتاب در زمینه عمران نقشه‌برداری، چاپ و ارائه بیش از 22 مقاله در نشریات معتبر علمی و کنفرانس های ملی و بین‌المللی، عضویت در هیئت‌مدیره سازمان نظام مهندسی معدن استان آذربایجان شرقی و مدیریت گروه نقشه‌برداری دانشکده فنی مهندسی مرند از سوابق علمی و اجرایی ایشان است.