آغاز مطالعات فاز دوم دانشکده فنی مهندسی فرآیند دانشگاه تبریز

با اتمام و تصویب مطالعات فاز اول دانشکده فنی مهندسی فرآیند دانشگاه تبریز، عملیات فاز دوم این طرح آغاز گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، طی جلسه‌ای که با حضور نمایندگان دانشگاه تبریز و نماینده مجموعه کارخانجات مهر اصل به همراه نماینده شرکت مشاور طرح برگزار شد، مطالعات فاز اول این طرح شامل انتخاب مشاوران، بررسی های فنی (مطالعات ژنوتکنیکی و توپوگرافی) و تهیه نقشه های مقدماتی طرح اولیه پیشنهادی در خصوص سازه، معماری و تأسیسات فنی پروژه موردبررسی قرار گرفت.

در این جلسه، ضمن ارائه پیشنهاد‌ها مقرر شد با توجه به تأیید فاز اول طرح، اقدامات فاز دوم طرح و عملیات اجرایی لازم بر اساس مصوبات فاز اول به عمل آید.

شایان‌ذکر است دانشکده مهندسی فرآیند، طی تفاهم نامه ای که در سال 1399، بین دانشگاه تبریز و  گروه کارخانجات تولیدی مهر اصل به امضا رسید، توسط خانواده مرحوم مهندس سید رضا مقیمی اصل، بنیانگذار گروه کارخانجات تولیدی مهر اصل و پیشکسوت صنعت و خیر تبریزی، در فضایی به مساحت 1700 متر زیربنا با هزینه تقریبی یک‌صد میلیارد ریال احداث  خواهد شد. همچنین  یک‌صد میلیارد ریال  جهت تجهیز کارگاه‌ها و آزمایشگاه ها هزینه خواهد شد. لازم به ذکر  است باهدف تقویت همکاری‌ صنعت و دانشگاه، بعد از احداث و تجهیز این دانشکده، بخشی از فارغ‌التحصیلان آن توسط گروه کارخانجات تولیدی مهر اصل جذب خواهند شد.