استاد دانشگاه تبریز دارفانی را وداع گفت/مراسم تشییع پیکر استاد فقید گروه ادبیات فارسی دانشگاه تبریز؛ زنده یاد دکتر امین پاشا اجلالی

دکتر امین پاشا اجلالی استاد بازنشسته دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه تبریز دار فانی را وداع گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این استاد متولد 1314، بود و یکی از اساتید تاثیرگذار و برجسته حوزه گروه زبان و ادبیات فارسی بود و در سال 1382 با پایه 25 استادی از دانشگاه تبریز بازنشسته شده بود.
دکتر امین پاشا اجلالی در طول خدمت خود در کنار تدریس، پژوهش و تألیف مقالات علمی زیاد، همچنین در دوره‌های مختلف، مسؤلیّت‌های اجرایی همچون مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی، مدیریت گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تربیت معلم، ریاست علمی کنگره بین المللی حکیم نظامی دانشگاه تبریز، عضویت در کمیته اجرایی کنگره حکیم نظامی، عضویت در هیئت تحریریه نشریه دانشکده ادبیات و علوم انسانی، راه اندازی رشته زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه نخجوان و ... را عهده ‌دار بود و از جمله تالیفات وی هم می‌توان به «توضیح نکات عرفانی و ادبی دفتر اول مثنوی»، «ساختمان نحوی زبان فارسی در قرن 7 و 8»، «پهلو و پهلوان در شاهنامه»، «تصحیح دیوان قره‌العین» و «تصحیح دیوان میرزا محسن تاثیر تبریزی» اشاره کرد.