عضویت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در اتاق فکر سنجش و انگیزش وزارت عتف

دکتر اصغر عسگری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز به سمت عضو اتاق فکر سنجش و انگیزش وزارت عتف منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در بخشی از حکم انتصاب دکتر عسگری که از سوی دکتر علی خیرالدین مشاور وزیر در امور علمی و تحقیقاتی و فناوری صادر شده، آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب عالی در حوزه آموزش عالی، به موجب این حکم به سمت « عضو اتاق فکر سنجش و انگیزش» وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منصوب می شوید.
لازم به ذکر است؛ دکتر اصغر عسگری هم اکنون معاون "پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز" است. وی استاد تمام دانشکده فیزیک دانشگاه تبریز، رئیس قطب علمی فوتونیک کشور و استاد وابسته دانشگاه استرالیای غربی است. از جمله سوابق اجرایی وی می توان به مدیر گروه فوتونیک، رئیس پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی، رئیس مرکز تحقیقات علوم پایه  اشاره نمود. همچنین چاپ بیش از 150 مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، ارائه بیش از 120 مقاله در همایش­های ملی و بین المللی، و اجرای  بیش از 20 طرح پژوهشی ملی و بین المللی از جمله دیگر فعالیت­ های علمی و پژوهشی وی می باشد.