کسب مقام برتر توسط کارمند دانشگاه تبریز در هفدهمین کنگره ملی شعر عاشورایی

۰۱ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۷ کد : ۱۴۹۱۹ اخبار

ابراهیم قبله آرباطان، کارشناس مدیریت امور اجتماعی دانشگاه تبریز، موفق به کسب مقام برتر هفدهمین کنگره ملی شب‌شعر عاشورایی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این جشنواره که در دو بخش آزاد و دانش آموزی برگزار شد،  شعر قبله آرباطان در بین  300 اثر، موفق به کسب عنوان برتر در بخش آزاد و عاشورایی شد.
بر پایه همین گزارش، این جشنواره با هدف پرداختن به فرهنگ و معارف عاشورای حسینی با زبان شعر، گسترش فعالیت‌های ادبی با محوریت سیره، سلوک، مصائب، اندیشه و آموزه‌های عاشورای حسینی، کشف استعدادهای جوان فعال در حوزه خلق اشعار فاخر شیعی به‌ویژه شعر عاشورایی، گرامی‌داشت شاعران برتر عاشورایی و تلاش در نشر حداکثری اشعار برگزیده، در موضوعات: شعر عاشورایی و  تربت حضرت سیدالشهداء (علیه‌السلام) برگزار شد.
 اضافه می نماید: چاپ 5 عنوان کتاب شعر و کسب بیش از 200 عنوان برتر  شعر در عرصه های ملی و بین المللی، از جمله افتخارات کسب شده توسط قبله آرباطان است.