کارمند دانشگاه تبریز موفق به کسب عنوان نخست مسابقات تنیس با ویلچر قهرمانی کشور شد

۲۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۹ کد : ۱۴۸۷۴ اخبار

حسین ممی پور کارمند دانشگاه تبریز موفق به کسب عنوان قهرمانی مسابقات تنیس با ویلچر قهرمانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز آخرین روز رقابت‌های تنیس با ویلچر قهرمانی کشور به میزبانی شهر تبریز در زمین تننیس سهند به مدت 4 روز برگزار شد و در دیدار نهایی که مابین حسین ممی پور و محمدرضا یعقوبی برگزار شد ممی‌پور موفق شد با نتیجه (0-6 و 0-6) مقابل حریف خود به برتری برسد و عنوان قهرمانی را به نام خود ثبت کند. همچنین در بخش تیمی نیز آذربایجان شرقی قهرمان شد، اردبیل نایب‌قهرمان شد و تیم ‌های تهران و البرز سوم شدند.

شایان‌ذکر است حسین ممی پور دارای مدرک تحصیلی علوم تربیتی وکارمند دانشگاه تبریز با حدود بیست سال سابقه فعالیت میباشد که سابقه قهرمانی در چندین دوره رقابت‌های تیمی و انفرادی تنیس با ویلچر مردان کشور و نائب قهرمانی رقابت‌های ترکیه و آلمان بر اساس اعلام فدراسیون جهانی تنیس، حضور در بازیهای پارالمپیک آسیایی 2010 چین و 2014 کره جنوبی  وهمچنین برای اولین بار سابقه حضور در رقابت‌های پارالمپیک 2012 لندن بعنوان تنها نماینده ایران در رشته تنیس با ویلچر را دارد.