پنجمین مرحله پویش مهربانی دانشگاه تبریز در قالب طرح کفش های مهربانی برگزار شد

۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۴۵ کد : ۱۴۸۴۰ اخبار

پنجمین مرحله پویش مهربانی دانشگاه تبریز در قالب طرح کفش های مهربانی به همت همکاران خیر دانشگاهی و با هماهنگی بسیج کارکنان شهدای این دانشگاه برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز در این پویش مهربانی تعداد 120 عدد بن خرید  کیف و کفش جمعا به ارزش 300 میلیون ریال بین کودکان بی بضاعت توزیع شد.
پنجمین مرحله پویش مهربانی دانشگاه تبریز در قالب طرح کفش های مهربانی در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری(مد ظله) برای کمک های انسان دوستانه به افراد بی بضاعت، توسط جمعی از همکاران خیر دانشگاهی و با هماهنگی بسیج کارکنان شهدای دانشگاه در آستانه اربعین حسینی برگزار گردید.
برپایه همین گزارش، همچنین در این پویش مهربانی با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا و عدم امکان شرفیابی به زیارت اماکن مقدسه جمعی از همکاران دانشگاه به نیت پیاده روی اربعین و نذورات سفره حضرت رقیه(س) در این طرح خداپسندانه شرکت نمودند.
یادآور می شود: در این پویش تعداد 120 عدد بن خرید کفش هر کدام به ارزش دو میلیون و پانصد هزار ریال جهت تهیه کفش بین کودکان بی سرپرست، بد سرپرست و بی بضاعت توزیع گردید که این تعداد به برخی موسسات خیریه و کودکان بی بضاعتی که توسط همکاران دانشگاهی معرفی شده بودند، تحویل گردید.