دوره‌ توانمندسازی روانشناختی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز برگزار شد

دوره‌ توانمندسازی اساتید با موضوع «توانمندسازی روانشناختی اعضای هیات علمی در دوران کرونا» در دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این دوره توانمندسازی اساتید با مشارکت91 نفر اعضای هیات علمی این دانشگاه به صورت مجازی برگزار گردید.
 این دوره در چهار جلسه با عناوین «استرس و راهکارهای مدیریت آن در شرایط کرونا» توسط دکتر جلیل باباپور، عضو هیات علمی گروه روانشناسی دانشگاه تبریز، کارگاه «تاب‌آوری روانشناختی در دوران کرونا» توسط دکتر شهرام واحدی، عضو هیات علمی گروه علوم تربیتی دانشگاه تبریز، کارگاه «راهکارهای معنوی تعمیق آرامش در شرایط کرونایی» توسط حجت‌‌الاسلام والمسلمین اصغر نقدی، عضو هیات علمی گروه علوم تربیتی دانشگاه تبریز، و کارگاه «مهارت‌های ارتباطی در شرایط خاص کرونا» توسط دکتر غلامعلی افروز، عضو هیات علمی گروه روانشناسی دانشگاه تهران برگزار شد.
 لازم به ذکر است، این دوره برای نخستین‌‌بار با مشارکت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی از سوی مدیریت امور اجتماعی دانشگاه تبریز برگزار شده است.