طی برنامه‌های جداگانه صورت گرفت؛ بازدید هیات دانشگاهی ترکیه و ‌عضو هیات رئیسه مجلس از موزه موسسه تاریخ و فرهنگ ایران

۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۵ کد : ۱۴۶۹۰ اخبار

دکتر روح‌الله متفکرآزاد و هیاتی از دانشگاهیان دانشگاه سیواس ترکیه از موزه موسسه تاریخ و فرهنگ ایران دانشگاه تبریز بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر روح‌الله متفکرآزاد، نماینده  مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی و عضو هیات رئیسه مجلس یازدهم، ضمن بازدید از موزه موسسه تاریخ و فرهنگ ایران دانشگاه تبریز با دکتر محمدعلی پرغو، رییس این موسسه دیدار و گفتگو کرد.

همچنین در برنامه جداگانه‌ای در روز یکشنبه هیات دانشگاهی ترکیه متشکل از یک هیات سه نفره از دانشگاهیان جمهوریت سیواس ترکیه در قالب برنامه اراسموس پلاس به همراه مسئولان مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه تبریز از موزه موسسه تاریخ و فرهنگ ایران بازدید کردند.

این بازدیدها طی روزهای شنبه و یکشنبه 27 و 28 ام شهریور ماه سالجاری انجام گرفت.