درگذشت دکتر حسین عبادی عضو هیات علمی دانشگاه تبریز

دکتـر حسین عبادی، عضو هیأت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه تبریزدارفانی را وداع گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این عضو هیأت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه تبریز، در سال 1377 لیسانس خود را در رشته فیزیک از دانشگاه تبریز اخذ کرد و در سال های 1380 و 1386 هم فوق لیسانس و دکتری خود را در رشته تخصصی اختر فیزیک-فیزیک خورشید از دانشگاه تبریز دریافت کرده بود.
دکتـر حسین عبادی، دانشیار دانشکده فیزیک دانشگاه تبریز در کنار تدریس و پژوهش، عضویت در شورای پژوهشی  پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی،  مسئولیت علمی رصدخانه خواجه نصیرالدین طوسی این دانشگاه و  ریاست مرکز تحقیقات نجوم و اخترفیزیک مراغه( از 18 بهمن 1394 تا اول مرداد 1398 که این مرکز به دانشگاه مراغه الحاق یافت) نیز از جمله سوابق اجرایی وی است.
دانشگاه تبریز درگذشت این استاد فرزانه، جوان و فقید را به جامعۀ علمی و خانوادۀ آن مرحوم تسلیت می‌گوید.