تجلیل از مدیران دانشگاه تبریز به مناسبت هفته دولت

۰۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۸ کد : ۱۴۵۱۴ اخبار

به مناسبت هفته دولت و روز کارمند، از ۵۱ مدیر، معاون و کارمند مدیریت‌های دانشگاه تبریز تجلیل به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، از پنج مدیر، پنج معاون، ۳۹ کارمند و دو نفر کارمند ایثارگر  مدیریت‌ها با اهدای لوح تقدیر و تندیس و هدایایی به رسم یادبود تجلیل به عمل آمد.

بر پایه همین گزارش، در هفته دولت روز ۴ شهریورماه به نام روز کارمند نام‌گذاری شده است که همه‌ساله در این روزبه منظور ارج نهادن به خدمات صادقانه این قشر عظیم، از کارکنان تجلیل به عمل می‌آید که این آیین نیز همه‌ساله در دانشگاه تبریز برگزار می‌شود که با توجه به شرایط کرونا این مراسم دو سال اخیر با حضور تعداد محدودی از کارکنان  در دفتر مدیریت امور اداری، پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه برگزار می­شود.

در این مراسم نیز به علت محدودیت های شرایط بیماری کرونا، تعداد محدودی از مدیران، معاونان و کارمندان حضور داشتند.