آغاز واکسیناسیون اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز

۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۵:۴۱ کد : ۱۴۴۶۰ اخبار

واکسیناسیون اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز از امروز یازدهم مرداد ماه آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بنا بر اعلام مرکز بهداشت و درمان این دانشگاه، طبق هماهنگی‌های به عمل آمده با وزارت بهداشت و درمان، واکسیناسیون اساتید دانشگاه تبریز از امروز دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ در محل مرکز بهداشت واقع در نصف راه آغاز شده است.
بر این اساس، طبق هماهنگی های صورت گرفته، واکسیناسیون اساتید این دانشگاه به مدت دو روز  تا روز سه شنبه ۱۲ مرداد ماه ادامه خواهد داشت.
یاد آور می شود؛ برنامه زمان بندی واکسیناسیون کارکنان و دانشجویان این دانشگاه نیز بزودی اعلام  خواهد شد.
جا دارد از زحمات ریاست دانشگاه، معاون پشتیبانی و توسعه منابع، معاون دانشجویی، معاون آموزشی و دکتر نیکزاد، پزشک متخصص مرکز بهداشت دانشگاه، برای انجام مکاتبات و هماهنگی های لازم برای واکسیناسیون دانشگاهیان تشکر و قدردانی شود.