برگزاری آزمون های بین المللی آنلاین زبان انگلیسی در دانشگاه تبریز

5 جلسه آزمون الکترونیکی زبان انگلیسی پیشرفته تولیمو (TOLIMO ) از ابتدای خرداد ماه سال 1400 در دانشگاه تبریز برگزار شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، آزمون (الکترونیکی) زبان انگلیسی پیشرفته تولیمو (TOLIMO ) از ابتدای خرداد ماه سال 1400 در دانشگاه تبریز آغاز شده و تا به امروز 5 جلسه از این آزمون برگزار شده است.
بر پایه همین گزارش، اولین دوره این آزمون در 4 خرداد ماه با فراهم شدن بسترها های لازم و اخذ مجوز برگزاری آزمون (الکترونیکی) زبان انگلیسی پیشرفته تولیمو از سازمان سنجش آموزش کشور از سوی مدیریت همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه برگزار و تا کنون نیز تعداد 5 جلسه از این آزمون برگزار شده است.
یادآور می شود: آزمون تولیمو پیش از این در دانشگاه تبریز به صورت کتبی برگزار می شد.
لازم به ذکر است؛ مرکز آزمون های بین المللی دانشگاه تبریز با اخذ مجوزهای لازم از مرکز بین المللی ETS (Educational Testing Service) برگزاری آزمون بین المللی تافل را از سال 1386 و GRE را از سال 1397 به صورت منظم بر عهده داشته و از این رو در سال گذشته تعداد 20 جلسه آزمون تافل و 18 جلسه آزمون GRE و امسال هم تا به امروز تعداد 8 جلسه آزمون تافل و 5 جلسه آزمون GRE در این دانشگاه برگزار شده است.
 برگزاری آزمونهای فوق با همکاری مدیریت حراست و مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه انجام گرفته است.