انتشار فراخوان ثبت نام جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان برای سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در دانشگاه تبریز

فراخوان ثبت نام جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان برای سال تحصیلی 1401-1400 (طرح شهید وزوایی) در دانشگاه تبریز منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر حمید احمدی، رئیس گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز در خصوص فراخوان ثبت نام جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان برای سال تحصیلی آتی گفت: بنیاد ملی نخبگان بر اساس «آئین نامه پشتیبانی از فعالیت های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور (طرح شهید وزوایی)»، در سال تحصیلی 1401-1400 اعتبارها و تسهیلاتی را به دانشجویان مستعد دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور اعطا می کند.
به گفته رئیس گروه حمایت از استعدادهای درخشان، متقاضیان بهره مندی از جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 1401-1400، می توانند حداکثر تا تاریخ 30 تیر 1400 با مراجعه به سامانه اطلاعاتی بنیاد ملی نخبگان، موسوم به سامانه سینا به آدرس sina.bmn.ir، نسبت به ثبت نام و بارگذاری مدارک اقدام نمایند.
وی اضافه کرد: این مهلت قابل تمدید نیست و بنیاد ملی نخبگان پس از بررسی درخواست ها و بر اساس ظرفیت سالیانه، نتیجه اولیه پذیرش متقاضیانی را که بالاترین امتیاز را از فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فناورانه در مقایسه با سایر افراد کسب کرده اند، از طریق سامانه سینا اعلام خواهد کرد. وی افزود: دانشجویان محترم می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد جزئیات نحوه ثبت نام و بارگذاری مدارک در سامانه سینا، به وب سایت رسمی گروه حمایت از استعدادهای درخشان به آدرس dotsa.tabrizu.ac.ir مراجعه نمایند.
دکتر احمدی درخصوص جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان هم افزود: بنیاد ملی نخبگان با هدف حمایت مادی و معنوی از دانشجویان نخبه و هدایت این استعدادهای برتر به سمت اولویت های راهبردی کشور، تسهیلات و جوایز متنوعی را طراحی و ارائه می کند که از آن جمله می توان به اعتبار آموزش یاری، اعتبار همکاری علمی- اجرایی، اعتبار فن یاری، اعتبار ارتباطات علمی، اعتبار توانمندی آموزشی/کارآفرینی، اعتبار شرکت در مجامع علمی خارجی، اعتبار اعزام به فرصت مطالعاتی، راتبه دانشجویی، اعتبار هسته مسئله محور پژوهشی/فناورانه، تسهیلات نظام وظیفه، بیمه تکمیلی درمان، هدیه ازدواج، ودیعه اجاره مسکن و غیره اشاره کرد.