استاد برجسته دانشگاه تبریز دارفانی را وداع گفت

دکتر اسماعیل خوشروان آذر، استاد برجسته و بازنشسته گروه  مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز دار فانی را وداع گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مرحوم دکتر اسماعیل خوشروان آذر، یکی از اساتید تاثیرگذار، برجسته و مشاهیر حوزه فنی و مکانیک دانشگاه تبریز بود.
این استاد برجسته متولد 1313، بود و در زمینه ‏هاى استفاده از انرژى آفتاب، استفاده از انرژى زمین گرمائى، تئوریهاى انتقال حرارت و جرم، شیرین کردن آب شور، توزیع دما در بدنه موتورهاى احتراق آدیاباتیک و طرح مبادله کن هاى گرماى دو لوله‏ اى آثار علمی و تحقیقاتی فراوانی داشت.
 تدریس مباحث برگزیده در انرژى، راهنمائى، مشاوره و نظارت بر 30 پایان‏نامه کارشناسى ارشد و دکترا، تألیف و نگارش 6  کتاب و انتشار نزدیک ۱۰۰ مقاله علمی در مجلات معتبر داخلی و خارجی و ... از دیگر آثار علمی و آموزشی این استاد بزرگ دانشگاه تبریز، بود.
این مرحوم همچنین در سال ۹۹ از طرف ABI  به عنوان مرد سال ۹۹ شناخته شد و مدال طلای ۲ اینجی را دریافت کرد.                                                                                                                                            از مسئولیت های اجرائی وی می توان به معاون دانشگاه تبریز، معاون و سرپرست دانشکده فنی، رئیس اداره کل امور فنی دانشگاه تبریز، مدیر گروه مکانیک دانشگاه تبریز، ، عضو هیئت تحریریه مجله دانشکده فنی، عضو کمیته ویراستاری دانشگاه تبریز، رئیس مجتمع عالی اموزش و پژوهش آذربایجان، رئیس اداره ساختمان و تاسیسات دانشگاهی و ... اشاره نمود.
لازم به ذکر است، هم اکنون پسر مرحوم خوش روان آذر عضو هیات علمی دانشگاه و بردار زاده وی هم مدیرعامل جامعه حامیان داشگاه تبریز است.
دانشگاه تبریز درگذشت این استاد فرزانه و فقید را به جامعۀ علمی و خانوادۀ ایشان تسلیت می‌گوید.

یادآور می شود؛ مراسم تشییع پیکر استاد فرزانه و پیشکسوت دانشکده مهندسی مکانیک شادروان دکتر اسماعیل خوشروان آذر روز پنجشنبه مورخ 1400/4/3 در وادی رحمت پس از اقامه نماز میت (ساعت ده و نیم)  در قطعه هنرمندان بلوک 50 ردیف 18 قطعه 22 برگزار خواهد شد.