دکتر زوارقی: اولین مجموعه از کتب انتشار یافته دانشگاه تبریز به‌ صورت الکترونیکی منتشر شد

رییس  کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تبریز گفت: اولین مجموعه از کتب انتشار یافته توسط انتشارات دانشگاه تبریز به ‌صورت الکترونیکی منتشر و عرضه شد.
دکتر رسول زوارقی در گفت‌و‌گو با روابط عمومی دانشگاه تبریز اظهار داشت: با عنایت به سیاست راهبردی حوزه نشر دانشگاه در راستای حرکت به سوی نشر الکترونیکی به موازات نشر چاپی، پس از الکترونیکی کردن و حذف کاغذ از روند تحویل و داوری آثار ارسالی برای نشر توسط انتشارات دانشگاه تبریز، دومین اقدام نیز در این راستا صورت گرفت و اولین مجموعه از کتب انتشاریافته توسط انتشارات دانشگاه تبریز به‌صورت الکترونیکی منتشر و عرضه شد‌.
وی افزود: بر اساس این ظرفیت، همگان امکان استفاده از محتوای این کتب به‌ صورت الکترونیکی را در عین حفظ مالکیت فکری اثر در داخل و خارج از کشور خواهند داشت و از دانلود و تکثیر غیرمجاز آثار نیز جلوگیری می‌شود.
رییس  کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تبریز تصریح کرد: در اولین مرحله 19 عنوان از این کتب در قالب الکترونیکی منتشرشده‌اند و انتشار تمام کتب دانشگاه تبریز به‌صورت الکترونیکی به‌تدریج صورت خواهد گرفت.

آدرس فروشگاه کتب الکترونیکی دانشگاه تبریز: https://fidibo.com/books/publisher