مدرسه پیشرفته افزاره های اپتوالکترونیکی( OED۲۰۲۱) در دانشگاه تبریز برگزار می‌شود

مدرسه پیشرفته افزاره های اپتوالکترونیکی( OED2021) به میزبانی  پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی دانشگاه تبریز و با حضور سخنرانان برجسته از ۸ کشور دنیا طی روزهای ۲۰و۲۱ خرداد به صورت مجازی برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی دانشگاه تبریز با همکاری قطب علمی فوتونیک، پارک علم و فناوری استان، انجمن اپتیک و فوتونیک ایران، انجمن فیزیک ایران، رویداد بین المللی سالانه خود را امسال با محوریت افزاره های اپتوالکترونیکی و دعوت از ۱۱ محقق برجسته از ۸ کشور دنیا و نیز جمهوری اسلامی ایران در تاریخ های ۲۰و۲۱ خرداد برگزار خواهد کرد.
در این رویداد دوروزه سخنرانان مدعو با ارایه سخنرانی های خود  در زمینه افزاره های اپتوالکترونیکی و مواد نوین به بحث در خصوص  تازه ترین یافته های تجربی و نظری و نیز چشم انداز آینده این حوزه خواهند پرداخت.
همچنین امکان ارائه مقاله ( به زبان انگلیسی) و شرکت در این رویداد فراهم شده است تا محققین و دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی یافته های خود را به اشتراک بگذارند.