آئین اختتامیه اولین کنفرانس بین المللی و دومین کنفرانس ملی "فناوری ها و کاربردهای نوین ژئوماتیک" برگزار شد

اولین کنفرانس بین المللی و دومین کنفرانس ملی "فناوری ها و کاربردهای نوین ژئوماتیک" در دانشگاه تبریز، با تجلیل از نویسندگان سه مقاله برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر ابوالفضل شهامت رییس دانشکده فنی مهندسی مرند با اشاره به برنامه های آئین اختتامیه اولین کنفرانس بین المللی و دومین کنفرانس ملی "فناوری ها و کاربردهای نوین ژئوماتیک" گفت: آیین اختتامیه در ابتدا با سخنرانی پروفسور عباس رجبی‌فرد استاد تمام و رییس دپارتمان مهندسی زیرساخت دانشگاه ملبورن، استرالیا درباره ارتباط دانشگاه با صنعت و یادآوری خاطرات پژوهشی و آموزشی خود در طول دوران فعالیت این استاد برگزار شد.

وی با بیان اینکه پروفسور رجبی‌فرد رییس دپارتمان مهندسی زیرساخت (شامل سه گروه مهندسی ژئوماتیک، مهندسی عمران و مهندسی محیط‌زیست و منابع اب) در دانشگاه ملبورن استرالیا است، اضافه کرد: این استاد هم‌زمان رییس مرکز تحقیقات بین‌المللی زیرساخت اطلاعات مکانی و مدیریت زمین را نیز به عهده دارند و عمده فعالیت علمی ایشان در زمینه‌های تخصصی زیرساخت اطلاعات مکانی (SDI)، مدیریت زمین، توانمندسازی مکانی و مدیریت داده‌های مکانی و بستر ادغامی BIM است.

به گفته وی تجلیل از نویسندگان سه مقاله برتر از جمله دیگر برنامه های آئین اختتامیه اولین کنفرانس بین المللی و دومین کنفرانس ملی "فناوری ها و کاربردهای نوین ژئوماتیک" بود.

برپایه همین گزارش، اولین کنفرانس بین المللی و دومین کنفرانس ملی "فناوری ها و کاربردهای نوین ژئوماتیک" توسط دانشگاه تبریز و دانشکده فنی و مهندسی مرند به صورت مجازی در روزهای 29 تا ۳۱اردیبهشت ماه برگزار شد.