انتخاب استاد دانشگاه تبریز در زمره سرآمدان آموزش عالی کشور

دکتر سید ابوالقاسم محمدی، استاد دانشکده کشاورزی به عنوان یکی از سرآمدان آموزش عالی کشور انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در پنجمین همایش آموزش عالی با محوریت تقدیر از سرآمدان آموزشی دانشگاه‌های کشور و بررسی روندهای جاری و آتی آموزش عالی در شرایط همه گیری کرونا و پس از آن، که با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم و دکتر خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم به صورت مجازی در دانشگاه الزهرا برگزار شد، از سرآمدان آموزش عالی کشور از جمله دکتر محمدی استاد دانشکده کشاورزی تقدیر بعمل آمد.
بر پایه همین گزارش؛ دکتر سید ابوالقاسم محمدی استاد پایه ۳۵ ژنتیک و به نژادی دانشکده کشاورزی است. چاپ ۱۶۰ مقاله در محلات بین المللی و داخلی، انجام ۱۲ طرح پژوهشی بین المللی، ملی و داخل دانشگاه، انتخاب پژوهشگر برگزیده دانشگاه در سال ۹۴، انتخاب استاد نمونه دانشگاه در سال ۹۶، پژوهشگر برگزیده دانشگاه در انجام طرح های برون دانشگاهی در سال ۹۹، انتخاب پژوهشگر برگزیده وزارت عتف در ارتباط با صنعت و جامعه سال ۹۹، راهنمایی ۲۵ رساله دکتری، راهنمایی ۸۰ پایان نامه کارشناسی ارشد و ... از جمله دیگر افتخارات علمی و پژوهشی این استاد دانشگاه تبریز است.