اولین کنفرانس بین المللی و دومین کنفرانس ملی "فناوری ها و کاربردهای نوین ژئوماتیک" در دانشگاه تبریز برگزار می شود

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۶ کد : ۱۳۹۵۸ اخبار

اولین کنفرانس بین المللی و دومین کنفرانس ملی "فناوری ها و کاربردهای نوین ژئوماتیک" با مشارکت دانشگاه تبریز و دانشکده فنی مهندسی مرند برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این کنفرانس با هدف گرد هم آوردن محققان و علاقمندان به این رشته و آگاهی از پیشرفت ها و رویکردهای اخیر به افتخار بزرگداشت پروفسور عباس رجبی فرد توسط دانشگاه تبریز، دانشکده فنی و مهندسی مرند به صورت مجازی از ۲۹لغایت ۳۱اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.
کاداستر و مدیریت زمین، زیر ساخت داده های مکانی، شهرها و محیط های هوشمند،کیفیت هوا، پزشکی، بهداشت و سلامت، مدیریت بحران، بازاریابی، صنعت و تجارت، علوم زمین و عمران از جمله حوزه های کاربردی اولین کنفرانس بین المللی و دومین کنفرانس ملی "فناوری ها و کاربردهای نوین ژئوماتیک" است.
یادآور می شود: در این رویداد علمی، سخنرانی پروفسورد رجبی فرد از استرالیا و سایر سخنران کلیدی از خارج و داخل کشور به صورت ویدئو کنفرانس ارائه خواهد شد.
برگزاری کارگاه های آموزشی و ارایه مقالات به صورت سخنرانی و پوستری در پنل های مختلف به صورت انلاین از دیگر برنامه های این کنفرانس است.

زمان:

چهارشنبه 29 اردیبهشت(کلیک کنید)

پنجشنبه 30 اردیبهشت(کلیکی کنید)

نحوه اتصال به کنفرانس با کامپیوتر یا لپ تاپ (کلیک کنید)

نحوه اتصال به کنفرانس با گوشی همراه(کلیک کنید)