بیانیه بسیج اساتید دانشگاه تبریز به مناسبت روز معلم

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۵ کد : ۱۳۸۶۵ اخبار

هو المعلم

علم الانسان ما لم یعلم

"معلم" واژه مقدسی که با قلم تقدیر و تحسین بر قاموس دل ها نقش بر بسته و نوای ملکوتی و آوای رسای آن، دلها را به امید و آرامش نوازش میدهد. به یقین معلمین که بایستی عاملین به آیه شریفه "و یزکیهم و یعلهم الکتاب" باشند از وظیفه خطیر و جایگاه رفیعی در نظام آموزش، پژوهش و تربیتی جوامع اسلامی برخوردار بوده و تلاش های این قشر فرهیخته را میتوان در تربیت جوانان مومن، انقلابی، سخت کوش و دانشمند به عیان مشاهده نمود. بی شک قوام نظام اموزشی و تربیتی کشور در تمام سطوح موجود، مرهون فداکاری، ایثار و دلبستگی معلمان و اساتیدی است که با شور و شعف عاشقانه به منظور نیل به جامعه متعالی اسلامی و آرمان های انقلابی در تلاش بوده  و هر یک نقش بی بدیل خود را در راستای ترویج و تعلیم "علم جهت دار" به کار می بندند. برون داد تلاشهای بی وقفه این عزیزان، رشد چشمگیر علمی و پژوهشی کشور در عرصه های مختلف در سالهای اخیر بوده که موجب افتخار آفرینی برای ایران اسلامی شده است. آنچه امروز از معلمان و اساتید کشور در مقیاس کلان مورد انتظاراست، ترویج روحیه علم آموزی، پژوهش محوری و تلاش در راستای حرکت به سمت " علم نافع" به تعبیر مقام معظم رهبری(دام ظله) می باشد تا بدین ترتیب "عقبه" دشوار و حساس و خطیر پیشرفت، استقلال و آزادی را که آرمان امام راحل عظیم الشان و شهدای عالی مقام و منظور نظر رهبر معظم انقلاب  است به سلامت پشت سر گذاشته و با لبیک به ندای "هل من ناصر" امام عصر خویش، مقتدایی چون "عمار" برای "ولی" خویش باشند. نقش این قشر فرهیخته در روشنگری، تبیین، ابهام زدایی، بصیرت افزایی، ایجاد امید و نشاط در جامعه، شکستن بن بست های یاس و جمود فکری و عملی و صد ها و هزاران مورد دیگر در سراسر تاریخ پر افتخار اسلام آن چنان روشن و حساس و پر اثر است که در تمام مقاطع تاریخی حساس و دشوار کشور عزیزمان، حضور و ورود این قشر فرهیخته به لحاظ علمی، فرهنگی، اعتقادی، اجتماعی و... جریان ساز بوده و منشا خیر کثیر برای جامعه بوده است. در شرایط کنونی کشور و با توجه به تحولات میدانی در عرصه داخلی و خارجی و با عنایت به انتخابات بسیار مهم پیش رو ، آنچه از این قشر فرهیخته مورد انتظار است، همچون تلاش ها و افتخارات گذشته خویش، ورود گفتمان ساز و محتوا محور و عالمانه و مدبرانه به عرصه انتخابات به منظور روشنگری و مطالبه گری به عنوان نماد روشنفکری جامعه است و یقینا مردم عزیز و قهرمان ایران اسلامی، قدرشناس تلاش های روشنگرانه و بی دریغ این عزیزان هستند. ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری(رض) و روز معلم؛ از تمامی تلاش های بی وقفه اساتید و معلمان ارجمند ایران اسلامی که تمامی مساعی خود را مصروف عزت، اقتدار، پیشرفت، بالندگی و سر افرازی روز افزون ایران اسلامی نموده اند؛ صمیمانه تقدیر و تشکر نموده و از مسوولین محترم ذیربط تقاضا داریم تا در قبال تلاش ها و مجاهدت های شبانه روزی این عزیزان، با سعه صدر اهتمام ویژه و جدی به مطالبات قانونی و حقوق مشروع و مشکلات و مسائل این قشر فرهیخته اعم از مشکلات اداری، اقتصادی و معیشتی داشته و بدین سان مسئولیت عظیم خویش را در قبال خدمتگزاران عرصه تعلیم و تربیت ادا نمایند تا این عزیزان نیز بتوانند با فراغت خاطر بیشتر و فارغ از دغدغه های معیشتی روزمره  همنوا و همگام با سایر آحاد امت اسلامی در مسیر شکوفایی و بالندگی روزافزون ایران اسلامی قدم بردارند.

بسیج اساتید دانشگاه تبریز