برگزاری اختتامیه چهارمین جشنواره درون دانشگاهی رویش دانشگاه تبریز

۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۵:۲۷ کد : ۱۳۸۱۱ اخبار

اختتامیه چهارمین دوره جشنواره درون دانشگاهی رویش دانشگاه تبریز، با حضور مهندس محمدهادی عسکری مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر سجاد توحیدی، معاون فرهنگی و اجتماعی و دکتر اصغر ایزدی جیران، مدیر امور اجتماعی دانشگاه تبریز، یکشنبه 29 فروردین 1400 به صورت مجازی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  در این آیین گفت: جشنواره رویش یک جشنواره فاخر و محملی برای عرضه دستاوردهای  کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های کشور است  و باید به طور جدی به  عنصر خلاقیت در برنامه‌هایی که به وسیله دانشجویان در  کانون‌های فرهنگی طراحی می‌شود توجه کرد.

مهندس محمدهادی عسکری افزود: دانشجویان کنشگران اصلی عرصه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی هستند و ما باید بتوانیم با پشتیبانی و حمایت از فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی خلاقانه در دانشگاه‌ها، موجبات ظهور و بروز استعداد‌ها در بستر کارتیمی و سوق دادن آن به سمت اولویت‌ها و دغدغه‌های جامعه با رویکرد حل‌مسئله را فراهم آوریم.

وی ضمن تشکر از فعالان نظام سلامت و در کنار آن حضور جهادی و هوشمندانه فعالین کانون‌های فرهنگی در بخش‌های مختلف امداد و نجات اعم از روحی و روانی و سلامت اجتماعی، آگاهی‌بخشی به اقشار مختلف جامعه و انجام فعالیت‌های خیریه گفت: چهارمین نمایشگاه مجازی رویش دانشگاه تبریز، امسال یکی از نمایشگاه‌های برگزار شده خوبی که زحمت زیادی کشیده شده بود و فضای نمایشگاهی فاخری طراحی و آماده شده بود که به نوبه خودم از حمایت‌های معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز و تلاش‌های همکاران و دانشجویان عزیز صمیمانه سپاسگزارم.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز نیز در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره درون دانشگاهی رویش دانشگاه تبریز گفت: در شرایط کرونایی که تمام فعالیت‌های دانشگاه¬ها را تحت تأثیر قرار داده است، اما کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویی دانشگاه تبریز، در کنار این محدودیت‌ها، خوش درخشیده‌اند و توانسته‌اند با همکاری و تعامل، نتایج مطلوبی را در این مرحله به دست بیاورند که جا دارد از کانون‌ها و همکاران مدیریت امور اجتماعی کمال تشکر را داشته باشم.

دکتر سجاد توحیدی افزود: امیدواریم که با دفع و نابودی ویروس منحوس کرونا، بیش از پیش شاهد فعالیت دانشجویان در قالب کارهای گروهی و جمعی باشیم. همچنین در سال 1399، تعداد 67 برنامه مختلف به صورت مجازی، توسط کانون های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز برگزار شده است.

بر پایه همین گزارش، مدیر امور اجتماعی دانشگاه تبریز نیز در این مراسم گفت: جشنواره درون دانشگاهی رویش با حضور کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویی دانشگاه تبریز و در دو بخش رقابتی و نمایشگاهی برگزار شد. بخش رقابتی شامل آثار فردی نظیر خوشنویسی، پوستر، نقاشی و طراحی، مصنوعات شیشه‌ای، محصولات فلزی، مصنوعات چوبی، مصنوعات سنگی و سفالی، مصنوعات پارچه‌ای، فرش، گلیم، نگارگری و تذهیب، شعر و نثر ادبی، داستان کوتاه، عکس، نمایشنامه نویسی و فیلم نامه نویسی و همچنین آثار گروهی  شامل تئاتر صحنه، تئاتر خیابانی، تئاتر آئینی و عاشورایی، فیلم کوتاه، مستند و پویانمایی بود.

دکتر اصغر ایزدی جیران افزود: فراخوان دریافت آثار فردی و گروهی جهت شرکت در بخش رقابتی جشنواره به صورت پوستر و در فضای مجازی از 10 دی‌ماه الی 10 بهمن‌ماه 1399 اطلاع‌رسانی گردید که بیش از 80 اثر فردی و گروهی به دبیرخانه جشنواره ارسال و توسط کارشناسان داوری شد.

وی اضافه کرد: همچنین بخش نمایشگاهی نیز با حضور 16 کانون  به صورت مجازی  در 25 اسفندماه 1399 افتتاح و به مدت یک ماه، در معرض نمایش دانشجویان و دانشگاهیان قرار گرفت.

بر پایه همین گزارش، در بخش پایانی این جشنواره، آثار برگزیده و کانون‌های برگزیده و شایسته تقدیر معرفی شدند.