۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۷ کد : ۱۳۷۹۳ اخبار

جلسه تکریم و معارفه رئیس گروه ارتباط با صنعت، مالکیت فکری وکارآفرینی مدیریت امور فنآوری دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز در این جلسه که با حضور دکتر اصغر عسگری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز برگزار شد.

دکتر عسگری ضمن تقدیر از تلاشهای دکتر هادی صوفی در طول تصدی این مسئولیت افزود: گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه بعنوان یکی از گروههای تسهیل کننده ارتباط دانشگاه با جامعه و معرف توانمندیهای دانشگاهیان است و باتوجه به رسالت دانشگاههای نسل سوم گسترش فعالیتهای این گروه موجب کاربردی شدن پژوهشهای دانشگاهیان دربخش صنعت می­گردد.

در ادامه این مراسم دکتر عطاالله ندیری عضو هیئت علمی دانشکده علوم طبیعی و سرپرست جدید گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت مدیریت امورفناوری دانشگاه ضمن تقدیر از زحمات دکتر صوفی به بیان برخی از برنامه ها و اهداف مد نظر پرداخت.