کلنگ زنی کارگاه های تخصصی مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز

۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۲ کد : ۱۳۷۲۲ اخبار

کارگاه‌های تخصصی مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز، امروز با حضور جمعی از مسئولان و دانشگاهیان کلنگ زنی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، عملیات احداث کارگاه‌های تخصصی مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز، پیش از ظهر امروز با حضور استاندار آذربایجان شرقی و جمعی از مسئولان و مدیران دانشگاه آغاز شد.
دکتر علی پور زیاد، رییس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز در این ارتباط گفت، این پروژه با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در زیربنای به وسعت ۱۲۰۰ متر مربع احداث خواهد شد.
به گفته وی اعتبار اولیه این پروژه حدود دو میلیارد تومان است که مقرر شده تا شش ماه امسال به طور کامل تکمیل شود.
بر پایه همین گزارش، دانشگاه تبریز به عنوان دومین دانشگاه قدیمی ایران بعد از دانشگاه تهران، در حال حاضر با داشتن حدود ۸۰۰ نفر هیات علمی، بیش از ۲۰ هزار دانشجو و چندین قطب علمی، مراکز تحقیقاتی یکی از دانشگاه‌های جامع و برتر در عرصه ملی، منطقه‌ای و جهانی است.