انجام تست کرونا برای دانشجویان ساکن در خوابگاه های دانشگاه تبریز

۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۰ کد : ۱۳۷۰۶ اخبار

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز، از انجام تست کرونا برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دارای کار عملی و پایان نامه ساکن در خوابگاه های این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر حسین امامعلی پور در این ارتباط گفت: از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دارای کار عملی و پایان نامه که در خوابگاه ساکن بودند، بعد از بازگشت از تعطیلات عید نوروز به دانشگاه و خوابگاه، تست کرونا گرفته شده است.

به گفته وی، از 588 دانشجوی ساکن در خوابگاه های دانشگاه تبریز، تست سریع کرونا قبل از ورود به خوابگاه ها گرفته شده است.

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز، اضافه کرد: از این تعداد، 322 دانشجوی پسر ساکن در خوابگاه فجر و 266 نفر دانشجوی دختر ساکن در خوابگاه شهدای این دانشگاه هستند.

دکتر امامعلی پور یادآور شد: انجام تست تشخیص سریع کرونا برای دانشجویان این دانشگاه با هماهنگی مرکز بهداست دانشگاه تبریز و مساعدت مرکز بهداشت استان و دانشگاه علوم پزشکی تبریز به‌صورت رایگان صورت گرفته است.

وی، هدف از این اقدامات را حفظ سلامتی دانشجویان و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در جامعه اعلام کرد.