اهدای کتابخانه شخصی مرحوم دکتر محمدپور به کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تبریز

کتابخانه شخصی مرحوم دکتر محمد محمدپور، مدیر کل فقید اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی توسط همسر ایشان به کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تبریز اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این مجموعه از سال ۱۳۷۰ تا ۱۳۹۹ توسط خود آن مرحوم خریداری شده بود و اغلب در موضوع روانشناسی است.

بر پایه همین گزارش، دکتر محمدپور، همچنین مولف ۲ جلدکتاب «سیری در مفاهیم و کلید واژه های فرهنگ و هنر» و «کنکاشی پیرامون عزت نفس» بود و فعالیت های فرهنگی، مطبوعاتی، پژوهشی و ترجمه فراوانی  در کارنامه خود دارد.

همین گزارش حاکیست؛ ریاست کتابخانه مرکزی و عضویت در هیئت امنای کتابخانه ملی تبریز، معاونت فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، مدیریت اجرایی چهارمین و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز، مشاور فرهنگی و هنری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، مشاور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران اداره کل، مدیریت روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، مدیریت موزه مقبره الشعرا و تدریس در مراکز آموزشی از جمله دانشگاه شهید مدنی، مدیریت اجرای جشنواره فیلم رحمت و جشنواره سفرنامه نویس رضوی از دیگر سوابق وی بود.

مدیرکل فقید فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته روانشناسی عمومی از دانشگاه تبریز و دکترای تخصصی روانشناسی و دارای پروانه تخصصی از سازمان نظام روان شناسی کشور بود. وی  با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از سال ۱۳۹۵ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی بود.

لازم به ذکر است؛ مرحوم محمدپور متولد ۱۳۴۷ شهرستان سلماس بود و در عملیات کربلای پنج به درجه رفیع جانبازی نائل آمد.

زنده یاد محمد محمدپور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی که به ویروس کرونا مبتلا شده بود، دهم آبان ماه 1399  به دیار حق شتافت.