دهمین جلسه «کارگروه علمی- مشورتی مسائل اجتماعی» دانشگاه تبریز برگزار شد

۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۱ کد : ۱۳۶۶۱ اخبار

آخرین جلسه کارگروه علمی- مشورتی مسائل اجتماعی  دانشگاه تبریز در سال 1399، با حضور اساتید رشته های مختلف علوم انسانی و مسئولین مربوطه در تالار شهید باکری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مدیر امور اجتماعی دانشگاه تبریز با اعلام این خبر افزود: این جلسه با موضوع بررسی پیامدهای روانشناختی کرونا در بین دانشگاهیان و بررسی پروپزال ها و تصویب عناوین جدید اولویت های پژوهشی برگزار شد.
دکتر اصغر ایزدی جیران افزود: دهمین جلسه از سلسله جلسات «کارگروه علمی- مشورتی مسائل اجتماعی» با هدف شناخت مسائل و مشکلات و پدیده های اجتماعی دانشگاهیان دانشگاه تبریز شامل اساتید، کارکنان و دانشجویان، تصویب عناوین پژوهشی جهت انجام توسط اعضای هیات علمی علوم انسانی دانشگاه و ارائه مطالب علمی توسط اساتید و اعضای کارگروه در مورد موضوعات علوم اجتماعی برگزار شد.
دکتر شهرام واحدی، استاد دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه تبریز هم در این جلسه با ارائه مطالبی در مورد پیامدهای روانشناختی کرونا در بین دانشگاهیان گفت: پیامدهای روانشناختی کووید 19 شامل افسردگی، اضطراب، اختلال پس آسیبی، انزوای اجتماعی و... است. وی افزود:آسیب های روانشناختی، برخلاف آسیب های جسمی، نیاز به مداخلات طولانی مدت دارد و سایه آن بر ساختار روان آدمی گسترده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص آثار روانشناختی قرنطینه افزود: قرنطینه جرو یکی از استراتژی های کنترل و سرایت بیماری است؛ اما در صورت عدم حمایت های اجتماعی و مالی می تواند عوارض جبران ناپذیری را داشته باشد. لذا از راهکارهای ساده جهت ارتقاء بهداشت روانی می توان به افزایش تاب آوری و مداخلات روانی –  اجتماعی بهنگام و رعایت پروتکل های بهداشت روان اشاره کرد.
دکتر سجاد توحیدی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نیز در این جلسه به لزوم استفاده کامل از ظرفیت های فضای مجازی  جهت برقراری ارتباط با دانشجویان در ایام کرونایی اشاره کرد و گفت: با تهیه کلیپ های کوتاه در مورد مدیریت شرایط خاص دوران کرونا با مشارکت اساتید مرتبط و انتشار آن از طریق فضای مجازی، تدوین و  ارائه اطلاعات و مهارت¬های لازم از طرق مختلف به دانشجویان برای به حداقل رساندن مشکلات متصور در دوره پس از کرونا و استفاده از ظرفیت  نشست های «دانش افزایی اساتید» در این راستا می توان گام های موثری را برداشت.
بر اساس همین گزارش، در ادامه این جلسه، عناوین جدید پژوهشی مرتبط با مسائل اجتماعی دانشگاهیان مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.